Disclaimer voor Zanger Jan Stavast

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimers voor janstavast.nl

Alle informatie op deze website - http://www.janstavast.nl - is te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. janstavast.nl geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (janstavast.nl) vindt, is geheel op eigen risico. janstavast.nl is niet aansprakelijk voor verlies en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ‚Äč‚Äčlink te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken

Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigingen aanbrengen, worden die wijzigingen hier prominent vermeld.